آشنایی با ابزار برقی

معرفی و آشنایی با ابزار برقی مختلف از برند های مختلف مطرح در حوزه ابزار شامل ابزار شارژی، ابزار برقی و ابزار بادی

آشنایی با ابزار برقی

معرفی و آشنایی با ابزار برقی مختلف از برند های مختلف مطرح در حوزه ابزار شامل ابزار شارژی، ابزار برقی و ابزار بادی

بکس بادی 802006 جنیوس

بکس بادی جنیوس مدل 802006

بکس بادی جنیوس 802006 یکی از محصولات بسیار باکیفیت و جالب برند جنیوس است. این محصول به علت عملکرد بالایی در باز و بسته کردن پیچ ها دارد ابزاری کاربردی محسوب می شود؛ از این رو می توان در تعمیرگاه های حرفه ای و سنگین از آن استفاده کرد. علاوه بر این در مونتاژ سازه های فلزی و آپاراتی ماشین سنگین کارایی بالایی داشته و گزینه مناسبی می باشد. این  بکس بادی مصرف هوایی معادل 255 لیتر در هر دقیقه داشته و حداکثر گشتاور آن برابر با 2300 نیوتن است. طراحی این محصول از نوع شفت بلند بوده و سایز درایو آن 1 اینچ می باشد. فشار مورد نیاز برای کارکرد این محصول 6.5 بار/ 90psi بوده و نیازمند پمپ باد برای راه اندازی است. بدنه این ابزار بادی دارای طولی معادل 48 سانتیمتر و دارای وزنی برابر با 8.3 کیلوگرم است. طراحی این دستگاه به صورت استاندارد بوده و از این رو استفاده از آن آسان است.

بکس بادی 802006

این محصول از نوع سوپر قوی بوده و نیمه سبک و نوک بلند طراحی شده است. دلیل این نوع طراحی،قابلیت استفاده در تعمیرگاه های سنگین برای سازه های فلزی تا M27 می باشد. لازم به ذکر است که محصولات برند جنیوس هم با کیفیت هستند و هم قیمت مناسبی دارند و به جرات می توان گفت، از برندهای معروف و مشهور در بازار ایران به شمار می روند. در ضمن برای جلب رضایت مشتریان، تمامی محصولات به همراه گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا عرضه می گردند. برای خرید این محصول و محصولات مشابه با قیمت مناسب می توانید، از فروشگاه دکتر ابزار به صورت آنلاین خرید نمایید.

مشخصات بکس بادی سوپر قوی 1 اینچ جنیوس مدل 802006

  • ارائه همراه با ضمانت اصالت و سلامت فیزیکی
  • دارای کیفیت و عملکرد بالا
  •  بدنه ی محکم و مقاوم 
  • قدرت بالا
  • دارای وزن و ابعاد مناسب
  • از نوع شفت بلند
  • درایو 1 اینچی

بکس بادی 600750 جنیوس

بکس بادی جنیوس مدل 600750

بکس بادی جنیوس 600750 محصولی از برند تایوانی جنیوس است که برای تعمیرگاه های نیمه سنگین، مونتاژ ماشین‌ آلات صنعتی و سازه های فلزی تا M22 قابل استفاده بوده و کاربرد دارد. طریقه عملکرد این ابزار بادی به این صورت است که با استفاده از فشار هوای فشرده شده در بخش کمپرسور کار می کند. برای آغاز کارکرد نیازمند فشار هوای 6.2bar/90psi بوده و میزان گشتاور آن 1016 نیوتن متر می باشد. طراحی این محصول به صورت شفت کوتاه و همراه با درایو 3/4 اینچ است. مصرف باد این دستگاه در هر دقیقه برابر با 198 لیتر بوده و قطر شلنگ آن 1/2 اینچ می باشد. در حالت آزاد حداکثر سرعت گردش این محصول 6500 دور در دقیقه است. وزن این دستگاه برابر با 4.5 کیلوگرم است. در تولید این محصول مانند سایر محصولات این برند مطابقت با استاندارد های لازم در نظر گرفته شده و کیفیت و عملکرد بالای آن موجب محبوبیت در میان افراد شده است.


مشخصات بکس بادی شفت کوتاه جنیوس مدل 600750

  • کیفیت و عملکرد عالی
  • ساخت کشور تایوان
  •  از نوع شفت کوتاه

 

کمپرس سنج موتور

کمپرس سنج موتور چیست؟

کاربرد کمپرس سنج موتور

کمپرس سنج را می توان از جمله ابزار های کاربردی در حیطه تجهیزات گاراژی دانست که برای بررسی کارکرد موتور خودرو استفاده شده و کاربرد های متعددی دارد. برای مثال از این وسیله برای بررسی حرکت پیستون ها و یا وضعیت آب بندی سیلندر ها استفاده می شود. همچنین در مواردی مانند بررسی وضعیت واشر سیلندر و یا مسیر خروج و ورود دود از سوپاپ ها و کلا مسائل مرتبط با احتراق صحیح در موتور ماشین کاربرد دارد. این دستگاه قادر به تشیص انواع ایرادات در این بخش از موتور بوده و پس از تشخیص با استفاده از آن می توان به رفع مشکل موجود اقدام کرد. این ابزار کاربردی در کاهش هزینه های تعمیر ماشین نقش مهمی داشته و از این رو در ادامه به بررسی جزئیات بیشتر در رابطه با آن خواهیم پرداخت. 

آموزش کار با دستگاه کمپرس سنج

  • ابتدا چند ثانیه استارت جهت انتقال هوای فشرده شده در پس آن، به درون گیج لازم است. این گیج به شکلی طراحی شده است که عقربه آن روی حداکثر میزان کمپرس قرار می گیرد و پس از یادداشت عدد کمپرس از روی گیج با فشردن شاسی زیر آن، می توانید عقربه را آزاد و به حالت استفاده مجدد برگردانید.
  • در مرحله بعد تکرار فرآیند مطرح شده در بالا برای تک تک سیلندرها ویادداشت عدد کمپرس هوا  ضروری است.
  • با انجام مراحل فوق در نهایت از طریق اطلاعاتی که جمع آوری شده، کمپرس هر سیلندر به صورت مجزا و همچنین با قیاس با سیلندر های همجوار ارزیابی می شود.
  • به طور کلی نباید تفاوت فشار کل سیلندرهای هر موتور بیشتر از ۱۰درصد باشد.
  • فشار کم دو سیلندر مجاور هم، به معنای ضعف در کیفیت یا نصب نامناسب واشر سرسیلندر خواهد بود.
  • کمپرس کم یکی از سیلندرها نسبت به سایرین، نشانه ای از فرسودگی رینگ و سیلندر و پیستون یا دریچه ها یا سوپاپ های ورود و خروج بنزین یا دود می تواند باشد. پاشیدن مقدار جزیی روغن موتور از طریق جای شمع به داخل سیلندر و تست مجدد ممکن است برای رفع این مشکل کارساز باشد. در واقع روغن در خلال تست به طور موقت عیب رینگ را می گیرد و آب بندی مختصری انجام می دهد.
  • در صورتی که بعد از روغن کاری عدد نشان داده شده نسبت به تست قبلی افزایش داشت، بدین معنی است که رینگ یا پیستون یا محفظه سیلندر فرسوده شده یا خوردگی دارد، ولی اگر تغییری در عدد کمپرس حاصل نشد، نشانه فرسودگی یک یا هر دوی دریچه ها و سوپاپ های دود یا بنزین است.